Persoonlijke Kernwaarden

“Wat zijn jouw persoonlijke kernwaarden?” – Dit is een simpele vraag, maar het antwoord vinden kan soms moeilijker zijn dan we denken.

Jouw persoonlijke kernwaarden bepalen onder meer welke keuzes je maakt in je leven, hoe je kijkt naar het leven en hoe je reageert op situaties. Door je persoonlijke kernwaarden te onderzoeken, leer je veel over jezelf. Het onderzoeken van jouw persoonlijke kernwaarden betekent dat je op zelf onderzoek uitgaat. Het is van belang dat je hier tijd en aandacht aan besteedt. Dit kan veel tijd kosten, wanneer je hier niet de juiste tools voor hebt. In deze online training geef ik jou de juiste tools.

 

In mijn training leer ik je de volgende vaardigheden ontwikkelen:

 • Focus houden
 • Keuzes maken
 • Intuïtie volgen
 • Doorzettingsvermogen

 

En na de training bezit je nieuwe kennis waarmee je ook een ander prima kunt uitleggen:

 • Wat kernwaarden zijn
 • Welke effectieve methoden er zijn om persoonlijke kernwaarden vast te stellen
 • Hoe je uit meer dan 200 kernwaarden effectief je eigen kernwaarden bepaalt. Klik hier voor de volledige lijst van kernwaarden.
 • Wat je met jouw vastgestelde persoonlijke kernwaarden kunt
 • Wat de gevolgen zijn wanneer je niet in lijn handelt met jouw persoonlijke kernwaarden
 • Waarom het van belang is één keer in de zoveel tijd je persoonlijke kernwaarden opnieuw vast te stellen
 • BONUS! hoe je jouw persoonlijke kernwaarden kunt gebruiken voor personal branding

 

Tijdsduur training: 7 uur

Succes Investeringsuren (SIU): circa 7 uur. De aangegeven tijdsduur per videotraining is de daadwerkelijke lengte van de video. Houd er rekening mee dat de training inclusief bijbehorende opdrachten langer duurt. De geschatte tijdsduur wordt per video in de introductie aangegeven. Neem er rustig de tijd voor. Immers het is geen race, maar een reis naar jouw innerlijke persoonlijke kernwaarden.

 

Investering: van  €797,- voor €259,-

Mindset Revolutions houdt bewust de prijzen betaalbaar zodat iedereen de kans krijgt een authentiek leven te creëren met meer vreugde, geluk en plezier! De waarde van deze training is €797,-. De investering die jij hoeft te maken voor deze training is slechts éénmalig €259,- (incl. BTW).

 

“Wanneer jij keuzes maakt in je leven welke in lijn zijn met jouw persoonlijke kernwaarden,
dan neem je de snelweg naar jouw succes!”
– Danielle Cornelia

 

Benieuwd hoe de online training “Persoonlijke Kernwaarden” er uitziet?
Bekijk het onder het tabblad “Curriculum“: klik hier en bekijk snel onderstaande filmpjes!

 

 • Introductie 0/1

  In het eerste deel van de videotraining leer je meer over kernwaarden: o.a. wat ze zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken.

 • Opdrachten 0/3

  In het tweede deel van de videotraining stel je effectief je eigen kernwaarden vast. Hiervoor zijn drie verschillende opdrachten (methodieken) opgenomen. Studies wijzen namelijk uit dat voor de ene persoon methode A werkt en voor de andere persoon methode B. Alle drie de methoden zijn zeer effectief en kunnen afzonderlijk, maar ook naast elkaar gebruikt worden om kernwaarden vast te stellen.

 • Verdieping 0/1

  In het derde deel van de videotraining ga je een verdiepingsslag maken aan de hand van jouw eigen vastgestelde persoonlijke kernwaarden. Hierdoor leer je jezelf nog beter kennen.

 • Bonus! - Personal Branding 0/1

  In het Bonus onderdeel van deze videotraining ga je aan de hand van jouw eigen vastgestelde persoonlijke kernwaarden jouw Personal Brand vaststellen. Dit kun je zowel persoonlijk als zakelijk zeer goed inzetten.

Ondanks haar cito toets uitslag – lager dan het VMBO – en een turbulent verleden heeft Danielle Cornelia met diverse succes strategieën alles bereikt wat ze wilde. Hierdoor is ze ervan overtuigd dat, ongeacht iemands jeugd, verleden, talenten, intelligentie, leeftijd en levenservaring, iedereen de succes strategieën eigen kan maken. De één heeft een aangeboren talent en de ander leert een skill (verworven talent) door de juiste kennis eigen te maken en toe te passen. Strategieën maken het voor ieder mens mogelijk dat de grens tussen talent en aangeleerde skills verdwijnt.

There is no review for this course

Price

€259,00€797,00

Rating

Not enough ratings to display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X